מאמרים ושאלות נפוצות

שאלות נפוצות

כן, השומן המוצק והיבש אשר מצטבר על הפילטר של מערכת המנדפים מושלם לניקיון במיכל ההשריה, רק טובלים ומשאירים למשך הלילה.
בבוקר הפילטר נקי וכל מה שצריך זה לשטוף ולהחזיר לעבודה.

צוות קלין משין ישמח להגיע לביקור בבית העסק על מנת לייעץ בבחירת המקום המתאים ביותר למיכל ההשרייה, ניתן גם להתקין את המיכל בחצר או במחסן מתאים.

לכל הכלים שיכולים להיכנס למיכל אין שום צורך במסירי שומנים ולכל מה שלא נכנס למיכל יש לנו גם פיתרון בצורת אבקה או רעיונות אחרים, נשמח לייעץ.

לא, החומרים שלנו מסוכנים בערך ברמה של אבקת כביסה או סבון כלים, יש לנקוט כל האמצעים המתאימים.

כיום זמן התפעול של הסרוויס מוגבל בד'כ מנקודות תורפה, בעזרת המכונות לפוליש כוסות וסכו"ם הקצב עולה על כל דימיון ומשתמש בזמנו של עובד אחד, דבר שמחזיר את הצוות מהר יותר וביותר יעילות לקדמת המסעדה בכדי לתת שירות ללקוחות.

 אנחנו, טכנאי קלין משין מגיע אחת לחודש ויחטא, יחדש ויבדוק תקינות מערכות חשמליות

כוח אדם הוא אחד האתגרים הגדולים שלנו בניהול עסקים!
חסכנו לכם בזמן השפשוף, איכות הניקיון, כמות חומרי הניקוי, כמות המים הנצרכת לניקיון ובעיקר את כל המאמץ!

אם לא ננסה לא נדע, מניסיון אנחנו יודעים שאחרי שמתחילים לא מבינים איך עבדנו בלי המיכל השריה, נגיע להדריך ולייעץ ואתם לבד תחליטו איך ומתי משתמשים במיכל השריה, אנחנו ממליצים בוקר צהרים וערב, להוציא ולהכניס כלים.

לא, אין כל צורך בשטיפה נוספת עם סבון, החומרים שלנו מותרים במגע עם מזון וכל מה שצריך לאחר ההשריה הוא לשטוף במים ולהחזיר לעבודה.

אין בעיה בכלל, רק לעדכן אותנו מעט זמן לפני כדי שנוכל להערך ונבוא לפנות את הציוד.

בוודאי, אפשר לקנות רק חומר ואפשר גם לרכוש שירות הכולל טכנאי מהצוות שלנו שבא להחליף את החומר, חומר למיכל לפי הצרכים שלכם וגם שירות תיקונים ותחזוקה למיכל ההשריה שלכם.